Facebook Pixel

Kyllingeholder

Praktisk kyllingeholder til perfekt stegning

Med en kyllingeholder kan du få en hel kylling til at stå oprejst under tilberedning. På den måde får kyllingen mere jævn varme hele vejen rundt og kan blive sprødt på alle sider. Du kan også nemmere krydre kyllingen alle steder inden du sætter den i ovnen fordi du har begge hænder fri til at tilsætte og gnide ingredienserne rundt.

Foldbar kyllingeholder med smart bakke

Kan du godt lide at tilberede hele kyllinger i ovnen, vil du få en helt ny oplevelse efter du har brugt en kyllingeholder. Holderen består af en bakke med dertilhørende stativ som holder kyllingen oprejst under hele processen. Bakken kan opsamle fedt og andre smagsstoffer som under tilberedningen, der efterfølgende kan bruges til sovser.

 

Du kan for eksempel få denne kyllingeholder fra Westmark. Delene er lavet i rustfrit stål og metal, hvilket gør at de kan klare høje temperaturer. Der er non-stick belægning på bakken, og den er derfor nem at rengøre efter brug. Selve stativet er 21 cm høj og passer derfor fint til flere forskellige størrelser kyllinger.

 

Når kyllingen er færdig, kan du skære den ud ved hjælp af de mange flotte køkkenknive som vi fører her i webshoppen. Du kan også købe nye skærebræt , hvis du mangler et holdbart et. Du finde alle produkterne under Køkkenredskaber.