Facebook Pixel

Ladyshaver

Smarte ladyshavers i høj kvalitet

Leder du efter en god og pålidelig ladyshaver, så er du kommet til det helt rette sted. En barbermaskine til kvinder fjerner nemt og smertefrit hår fra ben, armhuler og bikinilinjer. Tag et kig på de forskellige produkter og find din næste ladyshaver hos Amager Isenkram. Det er ikke unormalt at gøre en god handel hos os.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Philips - Ladyshaver BRL130/00 Tilbud
  Philips - Ladyshaver BRL130/00
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 2. Philips - Ladyshaver dobbelt skær Tilbud
  Philips - Ladyshaver dobbelt skær
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 599,95 kr
 3. Philips - Ladyshaver til batteri Tilbud
  Philips - Ladyshaver til batteri
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 249,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Find den rette ladyshaver til dig

Skal hårene på benene eller under armene fjernes, men ønsker du at gøre det på en mindre smertefuld måde end voksning og epilering? Så er barbering den rette løsning til dig. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige ladyshavers fra blandt andet Philips, Dunlop og Melissa. Når du vælger et kendt brand, sikrer du dig selv et produkt i høj kvalitet.

 

Du kan få modeller, som enten kører på strøm eller batterier. Ladyshaveren fra Melissa kører for eksempel på 2 x AAA og kan købes til en rigtig fornuftig pris. Du kan dog ikke have den med i badet. Hvis det derimod er et krav at din shaver skal kunne klare vådbarbering, så er BRL130 fra Philips den bedste investering. Den giver en satin smooth barbering overalt på kroppen da skæret følger de naturlige konturer. Der følger desuden en kam med så du kan klare nogle af de lidt længere hår.

 

Hos Amager Isenkram har vi shavers i forskellige modeller og prisklasser, så der er noget til enhver pengepung og smag.