Facebook Pixel

Låg til skåle

Praktiske låg til skåle

Med låg til skåle kan du dække dine madvarer på en praktisk måde. Det kan eksempelvis være når noget dej skal hæve eller når madrester skal opbevares i køleskabet. Låget dækker skålen så luft ikke kommer ind og kan påvirke indholdet. Tag et kig på diverse låg til skåle herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Låg til Margrethe skåle

Når det kommer til skåle og dertilhørende låg, er de mest anvendte nok Margrethe udgaven. Rosti har nemlig lavet en serie med robuste røreskåle, hvor bunden er belagt med en gummiring så skålen ikke glider fra sin position på bordet. Desuden har den en tud og et håndtag på kanten, så du nemt kan holde skålen stille mens du rører eller pisker indholdet. Det er super smart og sparer dig for en masse besvær.

 

Skal indholdet derefter hvile eller opbevares indtil det skal bruges, kan du nemt med et passende låg dække Margrethe skålen til. Lågene kommer i forskellige størrelser fra de helt små 500 ml skåle op til 5 liter. Så der er helt sikkert et låg, der passer til din skål. Har din Margrethe skål mange år på bagen og kunne den trænge til en udskiftning, kan du selvfølgelig også finde det her i webshoppen. Vi har et stort udvalg af røreskåle, som du kan finde under vores bageartikler.