Facebook Pixel

Lampeskærme

Lampeskærme til at give nyt liv til din lampe

Er du blevet træt af din gamle lampe og overvejer du at udskifte den, så se lige her først. En ny lampeskærm kan være løsningen. En ny skærm kan blandt andet give nyt liv til din lampe uden at det skal koste alt for mange penge eller besvær.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte lampeskærme til gulv- og bordlamper

Måske har du ejet din lampe i lang tid og ikke længere synes den gør meget for rummet den står i. Måske har du gjort et flot fund på et loppemarked, men har fundet ud af at lampen giver et kedeligt lys efter at være kommet hjem. Det er her en ny lampeskærm kan gøre en kæmpe forskel uden at skulle udskifte hele lampen. Udskiftning kan nemlig også være en længere proces fordi man skal undersøge de forskellige lamper på markedet. 

 

At have gulv- og bordlamper gør meget for lyset og stemningen i dine rum, men selve skærmene får sjældent meget opmærksomhed. En ny lampeskærm kan blandt andet give et helt nyt udtryk i rummet. Lampeskærme findes i mange flotte farver og designs, dertil er de lavet i forskellige materialer som blandt andet PVC.

 

Hos Amager Isenkram fører vi lampeskærme i forskellige størrelser. Så alt efter om du skal udskifte skærmen på din gulv- eller bordlampe, har vi en størrelse der passer til netop din lampe. Lampeskærme på 25 cm, 27 cm og 30 cm fås med en holder til lampen, mens de andre størrelse fås med en klemme til pæren. Begge typer af montering er nemme at udføre på din eksisterende lampe og tager ingen tid.