Facebook Pixel

Lanterner

Fine lanterner til boligen

Med en fin lanterne kan du få hyggeligt lys og god stemning ind i dit hjem. De er super fine og pynter rigtig godt. Du kan vælge imellem elektriske eller almindelige lanterner, der kan lyse op med bloklys. Alt efter hvilket slags lys du ønsker, kan du finde den rette model hos os. En lanterne kan bruges enten indendørs eller udendørs, så du kan nyde en sommeraften med lækre havemøbler og hyggeligt lys.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Lanterner i mange forskellige varianter

Hos Amager Isenkram finder du et stort udvalg af lanterner - hvilken en kan du bedst lide?

Her på siden kan du bl.a. finde:

  • • LED lanterne
  • • Stor lanterne
  • • Lille lanterne
  • • Lanterner til haven
  • • Lanterner i mange forskellige farver - fx en hvid, grå eller sort lanterne

Inden du vælger lanterne, er det en god idé at overveje hvor den skal stå og hvordan du ønsker at bruge den. Skal den være lille eller stor? Du kan fx finde en flot stor gulv lanterne, der vil pynte fint i hjemmet.

Er du interesseret i en elektrisk lanterne, kan du finde rigtig mange modeller, der hver især giver et særligt lys. Hos Amager Isenkram kan du fx finde en udgave med flammelys, der simulerer en ægte flamme rigtig godt. De andre elektroniske udgaver ligner lidt en pejs, mens andre har LED-lys som lyskilde.
En LED lanterne er let at tænde og slukke. Nogle varianter bruger batterier, mens andre skal oplades. Det smarte ved en LED lanterne er, at du ikke bør bekymre dig om at skulle huske at slukke et levende lys. Den er også god, hvis der er små børn eller dyr i hjemmet.

Vi har også et stort udvalg af lanterner uden lyskilde. Her skal du selv skaffe eventuelle bloklys eller fyrfadslys, som du ønsker skal stå i lanternen. Når du bruger denne type, er det vigtigt, at holde øje med det levende lys. Nøjagtigt ligesom almindelige stearinlys i stuen.

Du kan få forskellige sæt af lanterner, der passer sammen. Du finder fx to lanterner i sortlakeret metal i to forskellige størrelser. De har begge to hanke, så du nemt kan flytte dem hen hvor du ønsker de skal stå. Du kan også få en simpel glas lanterne, der pynter rigtig godt på bordet eller i en vindueskarm.

Fuldend din indretning og find en masse andet tilbehør til din bolig her på vores webshop.

Smukke og billige lanterner

Amager Isenkram har altid skarpe priser - også på vores lanterner.
Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige varianter, så du kan finde netop den stil, der passer bedst ind i din indretning.

Selvom vi har super skarpe priser, bør du ikke være bekymret over kvaliteten. For billige lanterner og god kvalitet kan sagtens gå hånd i hånd.
Vi har udvalgt et sortiment, så du har mulighed for at vælge mellem lanterner i både metal eller glas. Materialet giver nemlig et helt forskelligt udtryk, så det er rart at kunne vælge.

Lanterner til haven

Det er skønt at sidde i haven om sommeren og nyde det dejlige vejr. Dagene føles længere, det er lysere og det er varmt nok til at sidde udendørs om aftenen. Når mørket så småt begynder at falde på, kalder det på lidt ekstra hygge, og det kan let gøres ved at tænde dine have lanterner.

Lanterner til haven findes i mange forskellige varianter, så du har mulighed for at vælge netop den, der passer bedst ind i blandt resten af din havepynt og naturligvis dine havemøbler. Du finder også et stort udvalg af møbler til haven eller altanen her hos Amager Isenkram, så du kan indrette præcist som du har lyst, og få den fulde udnyttelse af dit udendørs rum.

Når du vælger at købe have lanterner, er det vigtigt, at de er til udendørs brug. Ved hver lanterne her på siden, er der angivet om den må bruges indendørs eller udendørs. Der må ikke anvendes en indendørs lanterne i haven eller på altanen, da den i værste fald kan gå i stykker, fordi den ikke er lavet til de lidt hårdere forhold.