Facebook Pixel

Alt i ledninger

Trænger dine gamle ledninger til en lille overhaling, så er disse stofledninger lige noget for dig. Ledningerne kan købes med en standardlængde på 4 meter og er særligt gode til belysning i hjemmet som fatninger og lamper. Tag et kig på udvalget og kom i gang med at opdatere dine ledninger.

24 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Halo Design - Stofledning 3 meter hvid Tilbud
  Halo Design - Stofledning 3 meter hvid
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 129,95 kr
 2. Halo Design - stofledning snoet brug 3 meter Tilbud
  Halo Design - stofledning snoet brug 3 meter
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 129,95 kr
 3. Halo Design - Stofledning snoet hvid 3 meter Tilbud
  Halo Design - Stofledning snoet hvid 3 meter
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 129,95 kr
 4. Halo Design - Stofledning snoet sort 3 meter Tilbud
  Halo Design - Stofledning snoet sort 3 meter
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 129,95 kr
 5. Ledningsboks vandtæt Tilbud
  Ledningsboks vandtæt
  Vores Pris 19,95 kr Vejl. Pris 29,95 kr

24 varer

pr. side
Faldende orden

Farverige ledninger og tilbehør til montering af belysning

En ny ledning kan blandt andet pifte op gamle lamper. Det kan både være ved hjælp af farvevalget, men også materialet. Hos Amager Isenkram har vi et bredt udvalg af farver, så du kan vælge en ledningsfarve der passer ind med din indretning. Vi har for eksempel klassisk sort eller zig zag rød.

 

Ledninger med stofbeklædning er fleksible og tære mindre ved gnidning på skarpe kanter, og de kan derfor være en god og holdbar løsning til montering af belysning. Stofledninger har især vundet popularitet i loftslamper der kun består af en ledning, fatning og globepære. Fokuset ender ofte hurtigere på de enkelte dele af opsætningen og man kan på den måde gøre ledningerne til en del af indretningen.

 

Vi fører også et smart svanehals-beslag til disse løsninger indenfor loftslamper, så du selv kan bestemme hvor i rummet ledningen skal hænge lodret ned fra loftet. I tilbehørs afdelingen finder du også en særlig ledningsboks til udendørs brug, der blandt andet holder vand væk fra stikdåser.