Facebook Pixel

Alt i legetøj

Når der skal gives gaver til børn, er legetøj altid et stort hit. Nogle gange skal der ikke meget til at glæde et barn, og andre gange skal der meget til at imponere. Hos Amager Isenkram har vi derfor sørget for et stort udvalg af legetøj, hvor du kan få gaveinspiration til de små børn. Giv et legetøj i gave til dine egne børn eller andres.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bordklokke krom Tilbud
  Bordklokke krom
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 69,95 kr
 2. Kæmpe hund lysebrun 100 cm Tilbud
  Kæmpe hund lysebrun 100 cm
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 3. Kæmpe bamse lysebrun 140 cm Tilbud
  Kæmpe bamse lysebrun 140 cm
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 599,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Blødt legetøj til store og små børn

Legetøj kan være mange ting. Det kan være blødt, hårdt, stort eller småt. Det kan henvende sig til piger, til drenge eller begge køn. Der kommer hele tiden nyt legetøj på markedet, og nogle trends kommer og går.

 

Hvad der aldrig går af mode, er bamser. Vi har derfor samlet forskellige slags plysdyr her på siden, som du vil kunne vælge imellem. Du kan for eksempel få et krammedyr udformet som en elefant og en anden som en flodhest. Krammedyrene er ca. 65 cm lange og fyldt med 300 gram polyesterdun. Perfekt blød og en god størrelse for børn at kramme når de er glade eller triste. 

 

Til de børn, der godt kan lide at lege på gulvet, kan du også få et blødt tæppe udformet som et dyr. Det vil sige, at tæppet har et dyrehoved og eventuel en lille hale. Børnene kan dermed tilbringe tid på gulvet og være fuldt engageret i leg uden at skulle sidde på en hård overflade. Tæppet er 90 cm lang og er lavet i blødt polyester, hvilket kan være perfekt til rolig leg. Hos Amager Isenkram, kan du for eksempel købe en udgave med en løve.