Facebook Pixel

Lightere

Alt i lightere

Skal du have noget tændt med ild? Med en lighter kan du nemt få gang i stearinlys, en kulgrill eller noget helt tredje. Det er langt mere praktisk end tændstikker da du kan holde flammen i gang i længere tid, og du kan nemt have en med i lommen når du skal ud. Du kan herunder finde forskellige slags lightere og tilbehør dertil.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Lange lightere til optænding af lys

Du kan blandt andet bruge en lighter til at tænde for stearinlys i hjemmet. Du kan nemt tænde et stagelys med en almindelig udgave, hvor de lange varianter kan være bedre til fyrfadslys. Du kan nemlig komme ned til fyrfadslyset uden at skulle tage det op af fyrfadsstagen. De lange lightere er også gode til at tænde op for kulgrill, både ved brug af opstartere og uden.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde lightere til enhver pengepung. Vi har flere forskellige slags med lang hals, der både kan være fast eller fleksibel. Du kan for eksempel få en 26 cm lang flex lighter, hvor halsen kan bukkes så du nemt kan komme ned til fyrfadslyset. Den kommer fyldt med gas, men hvis du skulle løbe tør, kan du købe mere lightergas her i shoppen. Du kan også, hvis pengepungen tillader det, købe en elektronisk udgave, som ikke bruger gas, men skal oplades via et USB stik. Det er op til dig, hvordan du på sigt har lyst til at påfylde din lighter.

 

Du kan finde et stort udvalg af lys her i webshoppen, hvor du blandt andet kan bruge din lighter til at tænde dem. Du skal bare gå til Borddækning og finde den type lys du er ude efter.