Facebook Pixel

Lim

Find den rette lim

Med lim kan du forsøge at sætte ting sammen (igen). Det kan blandt andet være, hvis noget er gået i stykker, som en vase. For nogle gange opstår der uheld og noget du holder af eller skal bruge kan være ødelagt. Heldigvis kan en type lim som sekundlim være det der fikser eventuelle revner eller afknækkede skår på yndlings vasen uden at det er alt for tydeligt. Det kan almindelig hobbylim for eksempel ikke.

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Effektiv lim til lappeløsninger

Det kan være en god idé at have superlim liggende sammen med alt dit andet værktøj og gør det selv-hjælpemidler. Sekundlim fungerer nemlig perfekt når noget skal hæftes sammen eller når noget stort eller småt skal repareres. Måske sidder sålen på din sko løs. Her kan en klat sekundlim hjælpe med at forlænge dine skos levetid. Det gode ved limen er, at den er stort set gennemsigtig, så det ikke særligt tydeligt for det bare øje at se hvor limen sidder. Det kan være en fordel når du for eksempel skal fikse en knækket flis af en vase.

Hos Amager Isenkram kan du købe en pakke med to tuber á 3 gram, som er i super god kvalitet og ekstra holdbar. Ellers har vi almindelig superlim med tre tuber i en pakke. Begge typer er hurtigtørrende, så du kan nemt og hurtigt fikse noget hvis der har været et uheld.