Facebook Pixel

Lysarmaturer til at lyse steder op

Mangler du noget ekstra skarpt lys til at lyse op i boligen, så er et lysarmatur lige hvad du har brug for. Hos Amager Isenkram har vi et mindre, men solidt, udvalg af lysarmaturer i forskellige størrelser. Ens for alle armaturerne er at de kører med LED-lys og har dermed erstattet de gamle og ustabile lysstofrør.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske lysarmaturer klar til montering

Særligt ude på badeværelser og i køkkener, bliver der stadig brugt lysarmaturer med lysstofrør. Dette er fordi at disse rum kræver et stærkt lys, så vi altid kan se hvad vi foretager os. Hvis du er en af de få som endnu ikke har udskiftet dine gamle lysstofrør, kan vi her liste flere fordele for dig ved at skifte til LED.

 

Du genkender måske følelsen af at lysstofrøret blinker engang imellem. Dette gør sig ikke gældende med LED. Når du bruger LED-lys frem for lysstofrør, giver det et langt mere stabilt lys, og det er uden at forringe styrken på lyset. Dertil er LED langt mere miljøvenligt end lysstofrør og de bruger meget mindre strøm. Det vil sige at du rent faktisk kan spare penge på elregningen og have en belysning som holder i længere tid. Alle meget gode grunde til at skifte til LED lysarmatur lige nu.

 

Det er desuden meget nemt at udskifte lysarmatur. Når du køber lysarmaturer hos os, er de stort set klar til montering med det tilhørende strømkabel. Du skal bare finde ud af hvor de skal hænge, skrue beslaget i, sætte armaturet op og tilslutte strømkablet.

 

I mindre rum eller store skabe, kan du eksempelvis hænge den smarte Tarmo LED lampe som lyser op indenfor et begrænset område. Hængelampen kører på batterier og du kan dermed også have den med på farten.