Facebook Pixel

Lysestager

Flotte lysestager til at skabe stemning

En lysestage er god at have i hjemmet til at skabe en hyggelig stemning. Der kan både være tale om en holder til stagelys og fyrfadslys. Begge udgaver kan nemlig bruge levende og kunstig lys. Det er helt op til dig hvilken slags lysestage, som du bedst kan lide. Du kan se nærmere på udvalget herunder.

Varer 1-32 af 59

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 59

Side
pr. side
Faldende orden

Lysestager i alle mulige afskygninger

Lysestager kommer i mange forskellige afskygninger. Der er de simple, de dekorative og så de meget detaljerede udgaver. Du kan købe enkelte stager eller få dem som sæt. Især er det fyrfadsstagerne, der kommer i sæt. For eksempel dette Grand Cru sæt fra Rosendahl, hvor du får to fyrfadsstager i en pakke.

 

Hos Amager Isenkram har vi samlet et bredt udvalg af lysestager, som kan give lidt lys på bordet. Du kan finde stager til enkelte stagelys eller udformninger hvor der kan være fire eller fem lys i. Lysestagerne til fire lys kan eksempelvis bruges som adventsdekoration. Du kan også finde en masse søde og flotte stager til fyrfadslys. I de udgaver hvor der er huller eller delvis udsyn, kan både levende og kunstig lys give et fedt spil i stagerne.

 

Leder du efter lys til dine lysestager, kan du overveje at købe kunstige lys frem for levende lys. Du kan finde de forskellige slags kunstige lys under Borddækning og købe den slags som passer til din stage.