Facebook Pixel

Lyskæder

Lyskæder

Skal der pyntes op med mere lys i hjemmet? Lyskæder giver et hyggeligt lys som kan supplere belysningen der bliver brugt i hverdagen. Du kan også forme dine egne designs i de særlige lyskæder med sølvwire. Disse er drevet af batterier og du kan dermed hænge dem lige hvor du vil.

Varer 1-32 af 45

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 45

Side
pr. side
Faldende orden

Indendørs og udendørs lyskæder

Hos Amager Isenkram har vi lyskæder til alle mulige anledninger. Udover de festlige pæreformede lyskæder, kører vi meget med de istap-lignende kæder. Nogle lyskæder kan du kun bruge indendørs. Det er derfor vigtigt at du ikke tager chancen og hænger dem udenfor alligevel, fordi du ikke ville investere i den rette slags fra start. 

 

Lyskæder til udelukkende indendørs brug har nemlig ikke den rette IP-klassificering, der gør at de kan stå imod vand. Så hvis regn eller frost rammer transformeren, kan du risikere at de stopper med at virke. I stedet bør du holder dig til at bruge de indendørs kæder til at hænge op i vinduer, i hyggehjørner på børneværelserne og til at pynte juletræet.

 

Mange forbinder nok mest lyskæder med højtider som jul. Det kræver selvfølgelig nogle kæder af lys, som kan holde til omgivelserne både inde og ude. Hvis du er på jagt efter kæder til udendørs brug, har vi blandt andet en lyskæde fra Conzept med 720 led og timer. Derudover, har vi nogle fleksible lysslanger som kan bruges til sno rundt om træer eller til at lave sjove forme. Din fantasi har frit spil.