Facebook Pixel

Lystræer

Lystræer der pynter – også til jul

Mangler du en simpel, men hyggelig, løsning når der skal pyntes op til jul, så har vi nogle fine lystræer du kan bruge både inde og ude. Men hvorfor begrænse sig kun til jul? Træerne er så fine og medgørlige, at de kan stå fremme hele året rundt.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Lystræ til brug indenfor og udenfor

Træerne kan stilles både indenfor og udenfor da transformeren er lavet til begge miljøer. Så du vil sagtens kunne “plante” lystræet fra Conzept i en potteplante eller stikke den i græsplænen og have stående fremme når det bliver mørkt udenfor. Leddene giver et hyggeligt lys og kan hjælpe med at sætte den rette stemning op til jul.

 

Lystræerne kan fås i forskellige størrelser og med forskellige antal led. Lysene danner en fin og rundlig krone mens en lodret stang skal forestille at være stammen. Da udformningen ikke er begrænset til at ligne et grantræ, bør tid på året heller ikke holde dig tilbage for at have lystræet fremme året rundt. Det gælder blandt andet vores lystræ, der er udformet som et bonzaitræ. Det elegante bonzaitræ bruger batterier og kan derfor uden problemer stå og pynte på en væghylde eller i en vindueskarm. 

 

Så mangler du en smart og naturlig måde at bringe lys ind i dit hjem, kan et lystræ være det rette for dig.