Facebook Pixel

Tynd madpincet til præcis placering

Brug en madpincet til at placere ingredienser meget præcist på en tallerken. Den tynde spids gør det nemlig nemt at tage selv de mindste genstande op og ligge som pynt på din ret. Det er i hvert fald det de professionelle kokke især bruger en madpincet til. Ellers kan du også bruge den som en almindelig tang under madlavningen til at vende mad på en pande eller på grillen.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Conzept - Madtang 23 cm Tilbud
  Conzept - Madtang 23 cm
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 2. Tefal - Bienvenue madtang Tilbud
  Tefal - Bienvenue madtang
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 3. Global - GS-107 Madpincet Tilbud
  Global - GS-107 Madpincet
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 4. Gastromax - Stegepincet sort
  Gastromax - Stegepincet sort
  29,95 kr
 5. Global - GS-28 Madpincet Tilbud
  Global - GS-28 Madpincet
  Vores Pris 349,95 kr Vejl. Pris 449,95 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Madpincetter i forskellige prisklasser

En madpincet kan bruges til mange ting. Hvis du går virkelig meget op i madlavning, kan du med garanti finde mange brugbare funktioner til den. Selv hvis det bare er til at vende kødet på panden eller placere basilikumblade helt perfekt på toppen af din pastaret. Det er helt op til dig.

 

Hos Amager Isenkram kan du få en lang række stege- og madpincetter. De kommer desuden i flere forskellige prisklasser. I den budgetvenlige ende finder du pincetter lavet i nylon. Så hvis du tænker funktionalitet frem for kvalitet, er det den her klasse du skal vælge fra. I mellemklassen findes der en pincet i rustfrit stål fra Funktion. Den er 30 cm lang og super tynd fra spids til ende. I den dyre end har Global to forskellige modeller. Der er særligt tænkt over bekvemmelighed i hånden. 

 

Til køkkenet kan du finde en række af andre produkter som kan hjælpe dig med madlavning. Det kan være skeer, knive, paletter og så videre. Vi har et virkelig bredt sortiment, så du vil helt sikkert kunne blive fristet af et eller andet under Køkkenredskaber.