Facebook Pixel

Mærker

Stort udvalg af fede mærker

På denne side kan du se alle de mærker vi forhandler. Der noget for enhver smag og pengepung, uanset om det du søger er noget du skal bruge i hverdagen, eller du er på udkig efter en bryllupsgave. Klik på det mærke du søger efter og se alle de varer vi har fra det pågældende mærke.

Mærker med forskellige produkter til boligen

De mange forskellige mærker repræsenterer et bredt udsnit af hvad der findes på det danske marked. Nogle brands specialiserer sig i produkter til for eksempel køkkenet eller badeværelset. Du kan for eksempel under personlig pleje finde mærker som Babybliss, Philips og Braun. Og til køkkenet har vi brands som Bodum, Aida, Jamie Oliver og mange flere. Du vil derfor kunne holde mange af dine ting i den samme stil, hvis du vælger at købe ting fra det samme brand. Andre mærker producerer varer indenfor lidt af hvert. Blandt andet kan du under mærkerne Conzept og Plast1 finde produkter indenfor alle vores kategorier.

 

Hvis mærket på produktet betyder mindre for dig, kan du også tage et kig i vores forskellige kategorier. Her kan du nemt og hurtigt finde alt til boligen, haven, fritidsaktiviteter og personlig pleje. Så om du skal indrette dit eget hjem, fikse haven eller købe en fin gave til nogen du holder af, kan du hos Amager Isenkram finde lige det du mangler.