Facebook Pixel

Citatplakat

Citatplakat

Citatplakat og Dialægt plakat til hjemmet og som gave

Her finder du en flot og sjov Citatplakat, der enten kan pynte derhjemme eller er den perfekte gave. Både Citatplakat og Dialægt plakat er kendt i hele Danmark og med god grund. De giver nemlig et smil på læben hver gang og giver en skøn og hjemlig følelse. Vil du have rammet en helt særlig plakat ind? Se vores store udvalg af fotorammer til plakater.

Varer 1-32 af 89

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 89

Side
pr. side
Faldende orden

Citatplakat og Dialægt

De sjove plakater og kort fra Citatplakat og Dialægt er de seneste par år blevet yderst populære - og med god grund! De rammer nemlig altid spot on, når de giver sjove eller søde definitioner på ord, begreber eller skønne steder rundt omkring i landet.

 

Udtrykket på både plakater og kort er meget minimalistisk og de passer derfor ind i enhver type indretning eller stil. Farverne er holdt neutrale og der er en masse rene linjer, så de ikke tager for meget opmærksomhed fra de andre plakater og billeder, som du har på væggen. Det simple udtryk inviterer også både dig og dine gæster helt hen til din Citat- eller Dialægt plakat, så man har mulighed for at undersøge, nærstudere og grine lidt af de sjove tekster. Plakaterne maler med garanti et smil på læben hos læseren.

 

Du kender sikkert både Citatplakat og Dialægt fra det populære program Løvens Hule. Her var stifterne af Dialægt nemlig inde i sæson 4, hvor de fik en investering af både Jesper Buch og Jan Lehrman. Allerede året efter stillede stifterne af Citatplakat sig på nøjagtig samme trægulv foran løverne, hvor det endte med at Citatplakat og Dialægt valgte at fusionere. Sidenhen har de erobret danskernes vægge i mange hjem.

 

Lad en Citatplakat pynte på væggen

Pynt dit hjem med de fine og sjove citatplakater og -kort og tilføj et personligt indspark til din indretning. Både Citatplakat og Dialægt har gjort alt det store arbejde og har fundet de bedste citater og definitioner, som de har trykt på de flotte plakater og kort i høj kvalitet. Du kan fx vælge en plakat med citat, hvor ordet “mor” defineres på en skøn og kærlig måde, som kan pynte fint i både soveværelse, gangen eller i stuen.

 

Du kan finde massevis af personlige citatplakater, som har en betydning for netop dig og dit liv, hvilket giver en endnu større personlig betydning. Hæng en eller flere plakater eller kort sammen og bliv mindet om en bestemt person, en periode, en begivenhed eller en interesse. Det er et lille dagligt minde om de bedste stunder i livet og de mest betydningsfulde personer, der har sat et stort aftryk i dit hjerte.

 

Hvis dit hjem trænger til en opfriskning, er det heldigvis let at starte med væggene. Når du giver dine vægge nyt liv, vil du hurtigt opleve et friskt pust og en fornyet stemning. Især hvis du giver væggene et personligt præg med lidt hjælp fra Citatplakat.

Den bedste indretning er den, der er personlig. Den fortæller nemlig historier om hvem du er og hvad du kan lide - den afspejler DIG. Når du inviterer gæster hjem vil de også kunne mærke personligheden bag og få et glimt af dig, som de jo holder af.

 

Vores sortiment fra Citatplakat og Dialægt spænder bredt, så du finder både det sjove, det skæve, det søde og det praktiske.

Du kan indrette med en enkelt plakat med citat eller flere stykker samlet. Alle plakaterne og kortene egner sig godt til at skabe en hel billedvæg med, hvor du har mulighed for at kombinere mange billeder og citater, så det giver et personligt udtryk. En billedvæg kan laves på mange måder, men den mest populære er hvor alle plakater og billeder hænger lidt forskudt, så det ikke bliver “for pænt” og alt hænger lige. Når du vælger at hænge tingene lidt forskudt, bliver øjet også indbudt til at gå på opdagelse i de mange små indtryk og det kan ende med en helt lille oplevelse, hvor de små indtryk bliver ved.

 

Du finder citatplakater der passer til alle hjemmets rum. Nogle egner sig især godt til køkkenet, da de har et omdrejningspunkt ved eksempelvis “sovs” eller “kaffe”, mens andre kort og plakater egner sig godt til enten stuen eller soveværelset, fx ved plakaterne med “kæreste”, “familie” og “forældre”.

 

Stort udvalg af citatplakater

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af personlige citatplakater og Dialægt plakater, der henvender sig til alle. Vælg fx mellem en mor plakat, en far plakat, en farfar plakat, en teenanger plakat - ja, faktisk til hele familien!

Du finder også sjove danske udtryk og ordsprog, der bruges i det danske sprog. Den lille krølle på halen ved det, er at de er oversat direkte til engelsk, hvilket får dig til at gruble over hvor tosset det egentlig lyder.

 

Giv en Citatplakat i gave

En Citatplakat eller Dialægt plakat er den perfekte gave, hvor modtageren er i centrum. Du finder mange forskellige personlige gaver, der med garanti vil give et lille smil på læben hos modtageren og kunne pynte i deres hjem mange år ud i fremtiden.

Find fx en far plakat eller en mor plakat, hvor ordet defineres på både en fin og humoristisk måde, men som altid rammer plet.

 

Du kan også vise en person, at du kender vedkommende virkelig godt! Find fx en plakat med sjove definitioner af “sovse-elskeren”, “”chokolade-elskeren”, “b-mennesket” eller “madøret”, hvor vedkommende med garanti kan genkende sig selv.

Find også en gave fra Citatplakat, der egner sig godt til kollegaen, aftenens vært til middagen eller personen, der har alt!