Facebook Pixel

Kähler

Kähler

Kähler

Kähler er kendt for deres smukke design, der tilmed er verdenskendt. Hos Amager Isenkram har vi massevis af de flotte og klassiske Kähler produkter, der pynter i hjemmet og giver et eksklusivt touch til indretningen. Du finder altid en god gave fra Kähler, fx en skøn vase eller lysholder, der med garanti vil glæde modtageren. Er disse produkter allerede at finde i hjemmet hos modtageren? Se vores andre lækre gaveidéer her.

Varer 1-32 af 39

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 39

Side
pr. side
Faldende orden

Kähler: smukt og verdenskendt design

Kählers design strækker sig langt tilbage, men er stadig elsket blandt mange i dag, hvor det har en næsten ikonisk status. Kähler har mere end 180 år lagt bag sig, men er langt fra gammelt og kedeligt. De formår nemlig at samle de gamle håndlavede designtraditioner i en moderne og sanselig fortælling, der byder alle indenfor i en smuk verden af design, der tilmed er funktionelt.

Kählers designeventyr startede på et lille værksted i Næstved, hvor den første vase blev drejet i 1839. Succesen tog hurtigt fart og keramikken endte med at blive udstillet på Verdensudstillingen i 1889 i Paris, hvilket var samme år, hvor det verdenskendte Eiffeltårn blev opført.
Efter Verdensudstillingen tog det virkelig fart, og der har gennem mange år været mange kendte danske kunstnere gennem Kähler værkstedet, hvor de alle har sat deres eget præg på designet.

I 2008 blev keramik virksomheden overtaget af Frantz Longhi, der var arkitekt, hvorefter det veletablerede keramik mærke trådte ind i et nyt og mere moderne eventyr. Her ændres stilen til et klassisk skandinavisk look, men stadig med respekt for de gamle traditioner, det velkendte design og det gamle håndværk. Hvert eneste stykke Kähler keramik er i dag en hyldest til den gamle historie og en fejring af håndværket, men med en innovativ tilgang og et formstærkt udtryk.

Kähler Hammershøi

Kähler har lavet mange smukke serier, men de mest kendte er nok Hammershøi og Omaggio.
Langt de fleste kan kende den klassiske Kähler Hammershøi vase, når de ser den. Den har et ikonisk, men stadig klassisk udtryk, der udtrykker elegance og tidløshed.
Designet er karakteriseret ved de markante riller, der løber hele vejen ned af vaserne.
De ikoniske riller er på én og samme tid et klassisk og et moderne udtryk.

Navnet til Kähler Hammershøi stammer fra inspirationen. Serien er designet tilbage i starten af 1900-tallet af Hans-Christian Bauer, der hentede sin inspiration fra den danske kunstner Svend Hammershøi. Selvom designet har mange år på bagen, så er det stadig lige smukt og elsket i mange husstande - ikke kun i Danmark, men verden over.

Det startede med en Hammershøi vase, men det har efterhånden udviklet sig til en bred serie af keramik, hvor du kan finde både vaser, lysestager, tallerkner og meget andet til borddækningen.

Kähler Hammershøi vaser findes i mange smukke farver, hvor du kan finde netop den farve, der passer perfekt ind i din indretning.
Hvis du ønsker at dække bord med de smukke Kähler tallerkner, findes disse også i Hammershøi designet. Du finder bl.a. tallerkner med Poppy motivet, hvor der er smukke blomster på. Kählers julestel er ligeledes også i Hammershøi serien.

Kähler Omaggio

Ligesom Hammershøi, er Kähler Omaggio serien en kendt klassiker blandt deres keramik.
Navnet Omaggio er italiensk og betyder “hyldest”. Serien er netop en hyldest til både Kählers og den nordiske designarv.
Kähler Omaggio er skabt af den danske designduo Stilleben, der er med til at redefinere klassisk dansk design.
Den første Kähler vase i Omaggio serien så dagens lys i 2008 og var et ikon lige fra start, grundet det genkendelige og stilrene mønster.

Det karakteristiske ved Kähler Omaggio er de håndmalede striber. Vaserne har mellem 5 og 7 striber, hvilket afhænger af vasens størrelse.
Striberne er altid håndmalede, hvilket er fascinerende grundet den rolige linje. Det kræver mange års erfaring og træning at kunne håndmale en Kähler vase med Omaggio striber.

Der findes mange forskellige varianter og former på de flotte Kähler vaser. Der er de næsten runde, de høje, de lave og dem med en smal hals, hvor der blot er plads til en enkelt blomst eller to. Vaserne findes desuden i mange forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst ind i din indretning. Kähler Omaggio vaser kan med fordel også samles, så der stilles flere forskellige vaser sammen og tilsammen danner et unikt udtryk.
Omaggio serien består dog ikke kun af vaser. Du finder nemlig også smukke Omaggio skåle her hos Amager Isenkram.

Kähler julestel og julepynt

Kähler julestel er en smuk og hyggelig tilføjelse til din samling. Du finder flere tallerkner fra julestellene her hos Amager Isenkram.
Hvert år byder på et nyt design, og du kan derfor samle en ny tallerken hvert eneste år, eller du kan købe flere ad gangen, så du får et helt Kähler julestel til flere gæster.

Udover det smukke årlige Kähler julestel, så finder du også flot julepynt. Ligesom ved julestellet, kommer der et nyt design til julepynten hvert eneste år.
Du kan således pryde juletræet, vinduet eller noget helt tredje med en ny tilføjelse til hver jul.
Julekuglerne er lavet i samme stil, som du finder i Hammershøi serien og hænger i en fin snor.