Facebook Pixel

Pyrex

Pyrex

Pyrex er kendte for deres kvalitetsprodukter i glas og plast til køkkenet, der holder i generationer. Køb bl.a. et ovnfast rektangulært fad i glas fra Pyrex her på siden, samt andre kvalitets køkkenprodukter. Du kan kigge her, for at se alle vores ovnfaste fade.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Historien bag Pyrex

Faktisk var det Pyrex der opfandt ovnfast glas for mere end 100 år siden. Sidenhen har ingen andre på markedet endnu kunnet overgå kvaliteten, hvilket vidner om et unikt håndværk bag deres produkter.

For at underbygge deres helt uovertrufne kvalitet, giver Pyrex som det eneste mærke i verden 20 års garanti på glas i deres Elegance serie. Herved har Pyrex en lang historie og tradition for at levere top-kvalitetsudstyr til køkkener, hvor de verden over er kendte for både deres fade og skåle.

Pyrex er flot og funktionelt design

Pyrex fremstiller ikke alene deres produkter i et materiale, der er ekstremt holdbart. De er også fremstillet af prisvindende designere, hvilket giver deres produkter en flot finish, der gør dem æstetisk besnærende. Samtidig er der også indtænkt funktionalitet ind i designet, så brugernes krav imødekommes på bedst mulig vis.

Innovation er kernen bag Pyrex produkter

Sidst men ikke mindst, er der virkelig tænkt innovativt i samtlige af udarbejdelsesfaserne bag ethvert Pyrex produkt. Som virksomhed har de et stort fokus på at lave smarte løsninger, der rent faktisk kommer forbrugerne til gavn i køkkenet. Så udover kvaliteten og et flot design, er innovation virkelig i højsædet hos Pyrex.