Facebook Pixel

Makeup spejl

Makeup spejl til at komme lidt tættere på

Med et makeup spejl kan du komme lidt tættere på dit ansigt når der skal lægges en flot makeup eller når du vil lave en tæt barbering. De er nemlig ofte forsynet med en forstørrelse på den ene side, så tingene bliver fremhævet ekstra meget. Find et spejl herunder, som passer ind i din nuværende indretning og opfylder dine behov.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Spejl med sort læderrem Tilbud
  Spejl med sort læderrem
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 249,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 2. Spejl på fod sort
  Spejl på fod sort
  69,95 kr
 3. Spejl på fod med 5 x zoom Tilbud
  Spejl på fod med 5 x zoom
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 349,95 kr
 4. Bordspejl stål Ø15 cm Tilbud
  Bordspejl stål Ø15 cm
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 159,95 kr
 5. Spejl på fod 17 cm Ø
  Spejl på fod 17 cm Ø
  149,95 kr
 6. Spejl med udtræk 17 cm Ø
  Spejl med udtræk 17 cm Ø
  149,95 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte makeup spejl til badeværelset

I nogle situationer er det rart at kunne komme helt tæt på. Om det er makeuppen der skal lægges perfekt eller barberingen der skal stå helt skarpt. Så er et makeup spejl et godt supplement til dit ordinære badeværelsesspejl.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde et makeup spejl med udtræk, så i stedet for at stå akavet hen over en håndvask kan du trække det lille spejl på 17 cm i diameter ud til dig. På den ene side har den et almindeligt spejl, mens den anden side har et to gange forstørret spejl. Med den forstørrede side, kan du lægge præcise linjer med en eyeliner eller finde små klumper i mascaraen. Den hjælper dig simpelthen med at komme tættere på de små detaljer.

 

Derudover, har vi også et smart spejl med LED lys, der kører på batterier. Spejlet monteres med sugekopper og kan nemt sættes op ude i bruseren. Men det vi synes er ekstra smart ved dette spejl, er at det ikke dugger til. Du kan derfor også nemt barbere dig mens du er i bad uden at skulle tørre spejlet af for at kunne se. Køb en af disse spejle eller et helt tredje her på webshoppen.