Facebook Pixel

Smarte måleskeer til køkkenet

Med måleskeer kan du nemt og hurtigt afmåle ingredienser som du skal bruge til bagning eller madlavning. Skeerne er oftest udformet så de kan rumme en vis enhed, som for eksempel gram eller milliliter. Så du får nemt styr på de rette mængder af ingredienser med måleskeer. Se de forskellige udgaver herunder.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Enkelte måleskeer eller sæt

Måleskeer er et smart redskab at have i køkkenet. Når der skal måles ingredienser som mel, sukker eller bagepulver, kan du nemlig få brug for at måle forskellige mængder. Det kan derfor være smart at få et helt sæt af måleskeer, så du nemt kan skifte imellem de rette mål. Når de ikke bliver brugt, fylder de ikke så meget og de er desuden nemme at rengøre.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få et måleskesæt fra Plast1. De kommer i seks forskellige størrelser, så du nemt kan måle 1, 5, 15, 50, 100 og 125 ml. Der er desuden en ring som går igennem toppen af alle skeer, som gør at du kan holde styr på sættet uden at miste dele. Du kan derudover få en måleske i aluminium fra Westmark, der kan rumme 75 ml. Skeen har kun tre høje kanter, hvilket gør den mere velegnet til at skovle indhold op af større poser, som eksempelvis mel eller hundemad.

 

Hvis du leder efter mere praktiske måder at opbevare madvarer på, kan du smarte løsninger til køkkenopbevaring under Køkkenudstyr.