Facebook Pixel

Mælkeskummer

Mælkeskummer til at lave perfekt latte art

Brug en mælkeskummer til at give mælken en cremet konsistens, som gør sig virkelig godt sammen med cafe latte, cappuccino og andre kaffedrikke. Det ser desuden rigtig fedt ud når en barista har lavet lidt latte art i din kaffe. Nu kan du prøve dig frem selv når mælken er dejlig skummet.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. WMF - Mælkeskummer Stelio Tilbud
  WMF - Mælkeskummer Stelio
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 799,95 kr
 2. Bastian - Mælkeskummer stål
  Bastian - Mælkeskummer stål
  169,95 kr
 3. Nordic Sense mælkeskummer Tilbud
  Nordic Sense mælkeskummer
  Vores Pris 349,95 kr Vejl. Pris 599,95 kr
 4. Conzept - Mælkeskummer 300 ml Tilbud
  Conzept - Mælkeskummer 300 ml
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 349,95 kr
 5. Bodum - Chambord mælkeskummer 0,25L Tilbud
  Bodum - Chambord mælkeskummer 0,25L
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Mælkeskummere og mælkepiskere

Når du skal have dig en mælkeskummer, findes der efterhånden utrolig mange på markedet. Hos Amager Isenkram har vi samlet lidt af hvert. Der er de fuldautomatiske, som gør alt arbejdet for dig, bortset fra at hælde mælken i. Det kan for eksempel være denne Bistro mælkeskummer fra Bodum. De er også klart de dyreste. 

 

Så er der de halvautomatiske, hvor mælken piskes i en beholder uden at opvarme mælken. Så mælken skal altså opvarmes inden. Og så er der de manuelle, hvor mælken hældes ned i en beholder der ved hjælp af et håndtag pisker mælken. Her skal du også varme mælken. Den sidste mulighed er de elektriske mælkepiskere. Når du har varmet mælken op, kan du med de små piskere lave en flot og luftig skum. Så det er helt op til dig hvad du vil prøve kræfter med.

 

Vil du lave en fantastisk kop kaffe som mælkeskummen skal i, kan du finde både stempelkander, pour over karafler og almindelige kaffemaskiner her i webshoppen. Du finder dem under Kaffe og Te.