Facebook Pixel

Massagestav

Skønne massagestave til ømme muskler

En massagestav er god til de ømme muskler, der trænger til at blive løsnet. Med din helt eget massageapparat kan du selv tage det værste af stivheden og eventuel smerte. De bevægelige hoveder sørger nemlig for at komme ind i alle kroge af dine muskler. Vælg den type af massagestav du bedst kan lide, her på siden.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Massagestave med forskellige indstillinger

Det er ikke rart at gå rundt med spændte muskler i længere tid. Det kan både hindre dig i at lave ting som du normalt gør uden besvær fordi du er stiv i nogle led, men det kan også give en voldsom hovedpine. Især spændte skuldre og ømme nakke kan hurtigt lede til hovedpine, men med et massageapparat der er indstillet korrekt, kan du hurtigt få bugt med smerten.

 

Hos Amager Isenkram finder du et bredt sortiment af massagestave og apparater. Du kan blandt andet finde en praktisk stav fra OBH, der via indstillingerne, vibrationer eller infrarød varme, masserer de områder hvor du er øm. Med dens gummibelagte greb, kan du holde godt fast når du skruer helt op for styrken og bevæger den op og ned på ryggen. Vi fører et meget identisk apparat fra Conzept, hvor der også medfølger tre slags massagehoveder. 

 

Fra Conzept kan du også få et roterende massageapparat, der virkelig kommer ind i mellem skulderblade og ømme muskler. Det er udformet således at det er vægten eller spændingen fra dine arme der bestemmer presset på de punkter hvor apparatet rører. Den har tre forskellige hastigheder, otte typer af massagehoveder, og kan køre enten højre eller venstre rundt. Du kan hurtigt komme til at slappe totalt af, og hvis du skulle finde på at døse hen så er der indbygget en automatisk sluk funktion. Apparatet slukker således efter 15 minutters brug. Hvis du vil masseres et andet sted efterfølgende, skal du derfor tænde den igen.