Facebook Pixel

Medusa figurer

Alt i Medusa figurer

Medusa Copenhagen er stiftet af mor og datter teamet Rie og Maj-britt Bidstrup. De fremstiller søde og små brugskunst figurer af høj kvalitet. Hele Medusa-universet er stort, og der vil derfor være figurer som passer til mange forskellige anledninger. Du kan blandt andet finde nogle hyggelige figurer til jul og andet som vil passe godt til borddækningen.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Giv søde Medusa figurer som gave

Figurerne fra Medusa er simpelthen ikke til at stå for. De fleste figurer har et lidt barnligt udtryk, hvilket gør dem søde og sjove at have stående. De passer godt som en del af den øvrige pynt til jul eller bare til de specielle anledninger, hvor du gerne vil gøre noget ud af din opdækning af bord.

 

Selvom de fleste Medusa figurer er så søde, at man selv har lyst til at beholde dem, så findes der også enkelte figurer som fungerer bedst som gave. Til de nybagte forældre kan man til navnegivnings- eller dåbsfesten give dem en lille baby figur til at huske dagen på. Figurerne kommer i en baby pige og en baby dreng udgave. Begge måler 6,5 cm og er lavet i keramik.

 

Trods den høje kvalitet, er priserne på Medusa Copenhagen brugskunst meget fornuftige. Du kan derfor let og overkommeligt købe figurer som en del af en gave eller bare til dig selv.