Facebook Pixel

Mikroovne

De uundværlige mikroovne

En mikroovn er noget af det mest brugte apparat i husholdningen. Det er nemt lige at sætte en tallerken med rester ind og varme op så du hurtigt kan få noget mad. Men du kan også forberede til en hyggelig aften ved at lave popcorn i den. Derfor er den også så uundværlig. Tag et kig på sortimentet herunder og find en ny mikroovn.

Mikroovne i forskellige størrelser

Når du skal anskaffe dig en ny mikroovn, eller erstatte den du allerede har, kan du blandt andet kigge på funktioner og størrelse for at finde frem til den rette model til dig. Der er ikke nødvendigvis de store forskelle, men så kan du se om der er en model der falder bedre i øjnene udseendemæssigt.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet forskellige modeller fra forskellige mærker. De ka meget af de samme og de fleste er 20 liter. Så de vil ikke fylde meget på dit køkkenbord, over køleskabet eller hvor du nu ellers har tænkt dig at stille den. Du kan derimod overveje om du vil åbne lågen ved hjælp af en knap eller et håndtag. Det er tit disse små detaljer som gør udfaldet. Der findes desuden en kombiovn fra Sharp, der på 25 liter er lidt større end de andre. Så igen, alt efter dit behov og din smag, finder du frem til din nye mikroovn.

 

Leder du efter andre kombiovne eller bordovne, kan du gå tilbage til Husholdningsapparater og sortere dig frem til din ønskede type.