Facebook Pixel

Smarte minihakkere til små opgaver

Med en minihakker kan du nemt få hakket grøntsager og frugt til mindre stykker. Det er virkelig smart, og selvom det kan virke som en lille opgave, er det en stor hjælp i køkkenet. Det går nemlig meget hurtigere end med en kniv i hånden, og du kan ofte få hakket det rigtig fint. Du kan finde de forskellige slags minihakkere herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Day - Minihakker Tilbud
  Day - Minihakker
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 2. Tefal - Minihakker ingenio Tilbud
  Tefal - Minihakker ingenio
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr
 3. WMF - Minihakker Tilbud
  WMF - Minihakker
  Vores Pris 249,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 4. Philips - Minihakker Tilbud
  Philips - Minihakker
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 5. Bosch - Minihakker 400w Tilbud
  Bosch - Minihakker 400w
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 529,95 kr

5 varer

pr. side
Faldende orden

Elektriske minihakkere eller med håndkraft

Brug en minihakker til løg, peberfrugt og meget andet, der skal hakkes fint og bruges i madlavningen. Især er det en fordel når der skal hakkes løg, for du slipper for våde øjne. Hos Amager Isenkram kan du vælge mellem elektriske udgaver, som hurtigt får hakket det hele fint, eller minihakkere der bruger håndkraft.

 

Tefal har for eksempel lavet begge typer. Du kan få en Fresh Express+, der med udskiftelige dele kan rive, hakke eller skære dine grøntsager. Apparatet kører på strøm, så du skal ikke gøre så meget andet end at tilsætte grøntsagerne. Ellers kan du vælge minihakkeren Ingenio. Den bruger ingen strøm, men virker i stedet ved at du trækker i et håndtag som derved bevæger skærerne i beholderen. Den virker upåklageligt, men tager noget længere tid at få hakket indholdet fint i forhold til de elektroniske versioner.

 

Skal du have lavet mere end bare hakket grøntsager, kan det være en god idé også at kigge på vores foodprocessorer. Du kan finde disse og meget andet under Husholdningsapparater.