Facebook Pixel

Funktionelle minuture til at holde styr på tiden

Med et minutur kan du sætte en alarm så du ikke glemmer din mad. Der er mange situationer hvor tilberedningstiden er meget vigtig. Det kan være når du vil have blødkogte æg. Her kan ekstra tid gøre dem hårdkogte i stedet. Det kan også være noget som skal have lang tid i ovnen, men du pludselig har glemt hvor længe det allerede har været inde. Her kan et minutur hjælpe med at holde styr på tiden for dig.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Funktion - Minutur 7 cm
  Funktion - Minutur 7 cm
  Vores Pris 49,95 kr
 2. Conzept - Digitalt minutur m/dobbelt timer Tilbud
  Conzept - Digitalt minutur m/dobbelt timer
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 3. Minutur digital alu
  Minutur digital alu
  99,95 kr
 4. Conzept - Digital minutur Tilbud
  Conzept - Digital minutur
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
 5. Leifheit - Minutur C-line
  Leifheit - Minutur C-line
  99,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Mekaniske og digitale minuture

Når du skal bruge et minutur, kan du måske have en forkærlighed for de klassiske versioner, hvor du skal dreje viseren til den ønskede mængde tid noget skal have. Hos Amager Isenkram har vi de mekaniske minuture i mange forskellige farver. Derudover har vi en stort udvalg af digitale modeller, hvor du kan sætte antal minutter, sekunder og i nogle tilfælde timer.

 

Skal du koge æg, er en æggetimer nok det bedste valg. Den har ikke et display som fortæller dig hvor lang tid der er tilbage. I stedet lægges den ned i gryden sammen med æggene og vil så begynde at skifte farve efter hvor længe de har fået. Den kan indikere om æggene er bløde, medium eller hårdkogte. Er tilberedningstiden bare et estimat og skal du finde ud af om stegen eller andet er færdigt, kan du bruge et stegetermometer til at tjekke kødets indre temperatur. Du kan finde stegetermometre under Køkkenredskaber her i webshoppen.