Facebook Pixel

Mobil tilbehør

Alt i mobil tilbehør

Få mere ud af din telefon med det rette mobil tilbehør. Da vi efterhånden bruger vores mobiler til mere og mere, er det også vigtigt at kunne have strøm nok til at komme igennem dagen. Blandt det store sortiment af mobil tilbehør, er mange af produkterne i denne kategori relateret til ladere og transportable strømforsyninger som power banks. Find alt i tilbehør til din mobil her på siden.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Grundig - Bluetooth speaker til 12V Tilbud
  Grundig - Bluetooth speaker til 12V
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr
 2. Grundig - Powerbank 20000 mah Tilbud
  Grundig - Powerbank 20000 mah
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 3. Grundig - Powerbank 8000 mah Tilbud
  Grundig - Powerbank 8000 mah
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 4. Grundig - Oplader stik 1A
  Grundig - Oplader stik 1A
  69,95 kr
 5. Ladestik til bil 12V
  Ladestik til bil 12V
  Vores Pris 69,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 6. USB-C kabel
  USB-C kabel
  49,95 kr
 7. micro usb ladekabel 2 mtr.
  micro usb ladekabel 2 mtr.
  49,95 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

Gå ikke ned på mobil tilbehør

Mange mennesker er i en eller anden grad afhængig af deres mobiltelefon. Over de sidste par år er det hovedsageligt alt det sociale der foregår online. Derfor skal de jo helst ikke gå ned på tilbehør der gør, at de får mest ud af deres tid på telefonen. Det kan være ladere, kabler og power banks til at give strøm.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet sørger for at have forskellige typer af ladekabler, som passer til enten Iphone eller Android. Der er også universelle opladere til stikkontakt eller bil. En ny og smart måde at lade din mobil op, er via trådløs opladning. Det kræver dog at din mobiltelefon er udstyret med teknologien. Du kan få en oplader med trådløs teknologi fra Grundig, der lyser op når telefonen placeres på laderen. Det er virkelig smart, og du kan hurtigt samle telefonen op hvis den ringer eller du er på vej ud af døren.

 

Du kan også finde panserglas til din Iphone eller lidt skørere gadgets til mobilen, som en ventilator der tilsluttes via micro USB. Der er simpelthen så meget forskelligt udstyr du kan få din mobiltelefon.