Facebook Pixel

Musefælde

Musefælder til indfangning af små mus

Har du mus i huset? Musefælder kan hjælpe dig med at fange de små og sky dyr. De kan sættes op på alle former for horisontale overflader. Lidt ligesom i tegnefilm kan du lokke dem med ost. Fælden klapper, når musen har taget lokkemaden. Få dine musefælder hos Amager Isenkram.

Små og effektive musefælder

Musefælder kan bruges når du ved, at du har mus i og omkring dit hus, og du gerne vil have dem fanget. Mus søger mod huse og bygninger når det begynder at blive koldt udenfor eller når de skal finde et godt sted at bygge rede. I hjemmene kan de gemme sig alle vegne og så har de desuden nemmere adgang til føde. 

 

Det er derfor meget vigtigt at få bugt med problemet med det samme du opdager at du har mus i hjemmet. Mus er nemlig altædende og kan med tiden begynde at gnave i elektriske installationer, hvilket kan gå hen og blive brandfarligt. Så hellere slippe den bekymring og få dem fanget med det samme.

 

Hos Amager Isenkram kan du få et sæt af to musefælder i træ. Fælderne er forholdsvis små og kan derfor være placeret i afkroge, hvor du har observeret at der har været mus forbi. Der er plads til lokkemad på metalbeslaget, hvilket også er det der slår ned over musen. Du vil også kunne finde andet tilbehør til at bekæmpe insekter eller ordne haven. Tag et kig på det store udvalg af ting til haven.