Facebook Pixel

Neglefile

Smarte neglefile til at gøre det selv

Med en neglefil, kan du selv klare plejen af dine negle. For at gøre hele processen meget nemmere, kan du få en elektrisk neglefil som sørger for at file og polere dine negle hurtigt og smertefrit. Se udvalget her på siden.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Conzept - Refil til neglefil Tilbud
    Conzept - Refil til neglefil
    Vores Pris 19,95 kr Vejl. Pris 79,95 kr

1 vare

pr. side
Faldende orden

Alt i neglefile

Når du skal file negle, er det godt med en neglefil der kan mere end bare en ting. Måske har du overvejet en multi neglefil, hvor hver side har en unik funktion. Som regel kan siderne: 1) file neglen groft, 2) file neglen fint, 3) udjævne eventuelle revner, og 4) polere neglen. På den måde får du et nær perfekt resultat.

 

For at klare din neglebehandling langt hurtigere, kan du vælge en elektrisk neglefil. Hos Amager Isenkram fører vi en fil fra Conzept, hvor der medfølger tre forskellige fil hoveder. En der filer, en anden der udjævner og den tredje der polerer. Filen er lille og praktisk, så du nemt kan have den med i lommen eller tasken hvis du er på farten. Den bruger et enkelt AA batteri, og med en hel pakke batterier kan din elektriske fil være kørende i lang tid. Du kan også finde ekstra fil hoveder til din Conzept neglefil her på siden. I refill pakken finder du de samme tre hoveder, som kommer med neglefilen.