Facebook Pixel

Nøgleringe

Praktisk nøglering til at holde styr på dine nøgler

Nøgleringe er lavet så du kan have alle dine nøgler samlet et sted. Det er praktisk fordi der er styr på nøglerne. Du kan finde utrolig mange udgaver af nøgleringe, og de kan være simple, men også ret detaljerede. Se herunder vores udvalg og find en model der passer til din stil.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i nøgleringe

Vi går alle rundt med en i lommen eller tasken, men alligevel tænker vi ikke så meget over dem i hverdagen. Vi snakker om nøgleringe. De er ret så uundværlige fordi de holder styr på vores nøgler, og gør det nemmere for os at finde bundtet når vi skal bruge dem. De kommer i mange forskellige afskygninger, så det er op til dig at vælge en model som du kan lide.

Hos Amager Isenkram kan du gå på jagt efter din næste nøglering, vi har nemlig et stort udvalg. Du kan blandt andet finde en smart nøglesnor i læder. Snoren er 50 cm lang og kan fås i enten brun eller sort. Nøglerne sættes på via et beslag.

Hvis du leder efter andet i gør det selv afdelingen, kan du selvfølgelig også finde det i webshoppen. Du kan for eksempel finde hængelåse og en stort udvalg af værktøjer.