Facebook Pixel

Olie eddike

Opbevaring til olie og eddike

Vil du opbevare olie og eddike i nogle smarte flasker, kan du finde dem her hos os. Disse ingredienser ser rigtig godt ud i glasflasker, især når du vil have dem stående på middagsbordet. Du kan for eksempel få et bistrosæt, hvor flaskerne er udstyret med hældetud så du hurtigere kan komme til sagerne.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bistro olie/eddike sæt Tilbud
  Bistro olie/eddike sæt
  Vores Pris 69,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
 2. Rosendahl - Grand Cru marinade glas Udsolgt
  Rosendahl - Grand Cru marinade glas
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 169,95 kr
  Udsolgt
 3. Rosendahl - Grand Cru dressing shaker Tilbud
  Rosendahl - Grand Cru dressing shaker
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 169,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte dressing shakere til olie og eddike

Udover de separate opbevaringsflasker til olie og eddike, kan du også finde flasker, som er lavet til at mikse de flydende ingredienser. Du kan nemlig lave dine egne vinaigretter og bruge dem til at pifte salater og andre retter op.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde fine shakere, hvor du kan hælde den ønskede mængde i og derefter ryste ingredienserne sammen. Du kan for eksempel få denne lækre dressing shaker fra Rosendahl. Den kommer fra Grand Cru-serien og har det meget genkendelige sorte låg. Du kan nemt tilberede, servere og opbevare vinaigretten i flasken over en længere periode. Derudover kan du også finde en olie karaffel fra Eva Solo, hvor der er en fin hældetud på låget. Den har et smart spyd, hvor du kan tilsætte smage som du ønsker skal frigives i olien og ellers kan du bare bruge den som en almindelig dressing shaker. Den findes i to størrelser: 250 ml og 500 ml.

 

Mangler du også opbevaring til tørre ingredienser som mel, te eller krydderier, kan du finde en masse forskellige løsninger her i webshoppen. Du kan gå på opdagelse i Køkkenopbevaring og vælge de produkter, der passer til dit behov.