Facebook Pixel

Om os

 

Amager Isenkram – Din Isenkræmmer består af 3 butikker, et stort fjernlager plus en Webshop, som alle er beliggende på Amager og ejes af Henrik Jørgensen.

Henrik Jørgensen startede sin første butik for 30 år siden. I 1991 åbnede han Gør Det Selv Shop i Amagercentret, som har et bredt udvalg af lamper, værktøj, badeværelsesudstyr, udstyr til haven og meget, meget mere.

I 1996 kom så Amager Isenkram i Amagercentret til, som sælger gaveartikler, porcelæn, køkkenudstyr, el-apparater m.m. I 2013 blev butikken udvidet til det den er idag. 

Tårnby Torv Isenkram blev købt i 1997 og har et stort udvalg af gaveartikler, porcelæn, køkkenudstyr, el-apparater, derudover sælges der også havemøbler, haveredskaber, lamper, badeværelsesudstyr og værktøj m.m.


Vores Webshop amagerisenkram.dk åbnede i 2013.

Alle butikker ligger vægt på at kunderne skal have en god oplevelse, hvilket indebærer god kvalificeret kundeservice. Vores medarbejdere er altid klar med gode råd og vejledning omkring vores mange produkter.  

Vi forhandler mærkevarer som Eva Solo, Lyngby Porcelæn, Kähler og mange mange flere. En stor del af vores sortiment består også af dagligdagsvarer som man står og mangler i hjemmet. Vi bruger meget tid på at rejse verden rundt, for at finde en masse gode tilbud til vores kunder.


Besøg os enten i vores butikker eller på Webshoppen, og se hvilke gode varer og tilbud vi kan tilbyde lige nu.Tårnby Torv Isenkram - Din Isenkræmmer
Selskabets CVR-nr. : 20477474
Etableringsform: ApS
Indehaverens navn: Wannapha Jørgensen

Selskabets adresse:

Tårnby Torv Isenkram
Tårnby Torv 9
2770 Kastrup