Facebook Pixel

Opvaskebakker

Praktiske opvaskebakker til køkkenet

Opvaskebakker er virkelige praktiske at have i køkkenet. Når du tager opvasken i hånden, kan du måske mangle et sted at sætte tallerknen eller glasset til at tørre. Bakkerne giver dig mulighed for at lade servicet tørre naturligt, så du kan bruge din tid til noget andet. Du kan både få de helt simple bakker eller smarte stativer her på siden.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Opvaskebakker i plast eller gummi

Har du heller ikke en opvaskemaskine, ved du helt sikkert hvor vigtigt det er at have et sted at kunne sætte servicet, når det er blevet vasket op. Med opvaskebakker kan du let ligge bestik, glas og tallerkner til at tørre når du har haft dem vasket. Du kan lade det tørre på bakken eller tørre tingene af med et viskestykke. Det er helt op til dig hvad du har det bedst med.

 

Hos Amager Isenkram finder du en masse opvaskebakker i plast. Det er nemt at tømme dem fra vand når bakken er tøm. De fleste kommer nemlig med en hældetud så vandet ender i vasken. Du kan også få en lidt mere luksuriøs udgave fra Bodum, en Bistro opvaskebakke i gummi. Det gør at tingene ikke skrider så let og at det kan holde i mange år uden at gå i stykker. Hældetuden er centreret så du med garanti ikke misser vasken.

 

Hvis du alligevel skal have en bakke til at sætte dit opvask på, kan du du også købe en balje til at tage opvasken i. Dette kan du finde på webshoppen under Rengøring. Der kan du også finde børster og rengøringsmiddel.