Facebook Pixel

Opvaskebørster

Opvaskebørster til din opvask

Med opvaskebørster kan du nemt fjerne madrester og snavs, når du tager opvasken. Der findes børster med bløde eller hårde nylonhår. De er hver især gode til bestemte ting. Hvor de hårde hår er gode til genstridige madrester, som har sat sig fast på tallerknen eller bestikket. Er de bløde hår gode til alle overflader, hvor skidtet ikke er så genstridig. Find den type opvaskebørste som du har brug for i udvalget herunder.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Almindelige opvaskebørster og særlige børster til andre opgaver

Opvaskebørster er nødvendige at have derhjemme, også selvom du har en opvaskemaskine. Det er nemlig en fordel lige at kunne tage det værste at skidtet inden du putter tallerknen i opvaskeren. Hos Amager Isenkram har vi naturligvis sørget for at have et bredt udvalg af ting til opvasken, både børster og standere.

 

Udover de almindelige opvaskebørster, kan du også finde andre børster til at klare andre typer af opgaver. Måske har du nogle flasker, hvor en almindelig børste ikke kan komme ned. Til det kan du bruge en flaskerenser, som med dens smalle design kan komme hele vejen ned og rense bunden. Du kan få en pakke med tre forskellige størrelser, så du kan rense små og store flasker. Du vil også kunne finde rengøringsmidler og svampe blandt vores rengøringsartikler, så du kan vælge og vrage som du vil.