Facebook Pixel

Opvaskestativ

Smarte opvaskestativer til din opvask

Få et opvaskestativ og gør opvasken meget lettere for dig selv. Du kan med et stativ nemt afsætte bestik, glas og tallerkner når du har vasket det - især hvis du tager opvasken alene. Du kan også få smarte stativer til de hjælpemidler, som du bruger under opvasken. Disse stativer holder blandt andet opvaskebørste, klud og håndsæbedispenser. Se udvalget herunder.

15 varer

pr. side
Faldende orden

15 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i opvaskestativer

Med et opvaskestativ kan du tørre dine tallerkner, bestik og glas på den naturlig måde. Du kan stille en masse ting lodret på stativerne så vandet løber hurtigt af dine ting og tørrer forholdsvis hurtigt. Mange af stativerne er nemlig indrettet med riller så eksempelvis tallerkner kan holde sig selv stående oppe. Et opvaskestativ er derfor en stor hjælp til dig når du skal vaske op i hånden.

 

Hos Amager Isenkram kan du købe mange forskellige opvaskestativer. Nogle er udformet således at stativet er inddelt til tallerkner og bestik. Stativerne kan løftes af en bakke, som samler vandet der er dryppet af. Det er super smart. Du kan også få opvaskesæt fra mærket Zone, der bestående af en sæbedispenser, opvaskebørste og holder til klud. Hvis du mangler en rengøringsklud til din holder, kan du under Rengøring finde klude og andre rengøringsprodukter.