Facebook Pixel

Ovnfast

Alt i ovnfast tilbehør

Med ovnfaste fade og skåle kan du nemt tilberede lækre retter, som skal en tur i ovnen. Det kan for eksempel være tærter, kager, lasagner og andre kødretter. Ovnfast tilbehør kommer i mange forskellige afskygninger, så der er nok at vælge mellem. Her på siden kan du gå på jagt efter nyt tilbehør som kan gå i ovnen.

Varer 1-32 af 43

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 43

Side
pr. side
Faldende orden

Ovnfaste fade og skåle i forskellige materialer

Med de rette ovnfaste fade og skåle, kan du forhåbentlig blive inspireret til at lave mere mad i ovnen. Der er for eksempel ikke noget som en god lasagne, der kan serveres når du får gæster. I de situationer kan du bruge bradepander eller fade i glas/porcelæn. Eller måske vil du gerne lave lidt flere søde sager selv. Lækre kager som i selv spiser eller kager som børnene kan have med i skolen på deres fødselsdag. I de tilfælde kommer mange af bradepander med et smart låg i plastik, som gør det praktisk at transportere.

 

Ellers kan du også finde fade og skåle i ovnfast glas eller porcelæn. De hårdføre materialer gør at de kan tåle meget høje temperaturer. Så du kan sagtens give dig i kast med at lave mad, der skal have meget varme. Vi har de rette ovnfaste tilbehør, så længe du har en ovn. Hvis ikke, kan du måske være interesseret i en bordovn som du kan finder under Køkkenudstyr.