Facebook Pixel

Pålægsmaskine

Praktisk pålægsmaskine til fintskåret kød

Med en pålægsmaskine kan du få skåret kød i skiver, som blandt andet kan bruges til pålæg. Du kan selv vælge tykkelsen, så du kan både få ultra tynde og tykke skiver. Så de lidt tykkere skiver kan du for eksempel bruge til servering af kød under en middag. Der er masser af muligheder med en pålægsmaskine.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Tristar Pålægsmaskine
    Tristar Pålægsmaskine
    599,95 kr

1 vare

pr. side
Faldende orden

Skær alverdens skiver med en pålægsmaskine

Du vil blive glad for en pålægsmaskine, hvis gerne vil lave dine egne pålæg fra kødrester. Eller hvis du har brug for at kunne skære brød, kød eller noget tredje i lige tykke skiver, for eksempel når du har gæster. Apparatet er rigtig nem at bruge og har flere sikkerhedsforanstaltninger, så du uden bekymring kan betjene den.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få denne pålægsmaskine fra Ritter Markant. Den er lavet i hvid plast med enkelte sorte detaljer. Udover funktionen at justere tykkelse, så kan du også folde den sammen når den ikke er i brug. Det er smart og pladsmangel er derfor ikke længere en undskyldning for ikke at købe en. Du kan tage et kig på andre husholdningsapparater, der ligesom pålægsmaskinen, kan hjælpe dig med praktiske eller skæve opgaver i køkkenet.