Facebook Pixel

Parkeringsure

Smarte parkeringsure til bilen

Parkeringsure er et must for alle biler. Ellers er det svært at parkere nogen steder andet end derhjemme i indkørslen. De fleste biler er udstyret med en manuel p-skive, som man selv skal huske at stille hver gang. Med en elektronisk p-skive behøver du ikke at bekymre om en bøde, da du kan parkere uden at skulle stille skiven manuelt. Så forkæl dig selv med et nyt parkeringsur.

Gør hverdagen nemmere med en elektronisk parkeringsskive

Med en elektronisk parkeringsskive kan du bekymringsfrit parkere bilen når du for eksempel skal ud at handle. Den sætter nemlig sig selv et kvarter frem når du slukker for motoren. Det er super smart hvis du har lidt travlt og glemmer at sætte skiven. Det eneste du skal huske er selvfølgelig at overholde de antal timer, som du må holder der. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde flere forskellige parkeringsskiver. Der er både de manuelle og elektroniske p-skiver. For at gøre hverdagen lidt nemmere for dig selv, anbefaler vi klart de elektroniske. Vi fører to mærker: Park Life og Park Solar. Begge mærker kører på solcelle kraft og kan potentielt holde 10-20 år ud fra solcellernes levetid.

 

Du opsætter skiven i forruden med de tilhørende klæbepuder. Det er ikke nødvendigt at tage den ned igen, medmindre du skal have skiftet rude eller bil. Du kan derfor også købe nogle nye klæbepuder hos os, så du igen kan sætte skiven fast.