Facebook Pixel

Påskepynt

Skønt påskepynt til hjemmet

Påsken nærmer sig og du vil pynte op i hjemmet til en eventuelt påskefrokost. Her finder du vores udvalg af ting, der på den ene eller anden måde har med påske at gøre. Det kan være pynt til bordopdækningen eller pynt til ophæng. Udvalget er størst fra marts til og med april.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Fejr det med det rette påskepynt

Man tænker ikke nødvendigvis på pynt når man snakker om påsken. Det kan dog være fordi mange vælger at lave deres eget pynt som en familieaktivitet, særligt i påskedagene. Der er den klassiske puste æg leg, hvor man efterfølgende maler på dem, gækkebreve som kan pryde vinduer og selvfølgelig også klippe-klistre i mange forskellige mønstre.

Til de mindre kreative sjæle, kan man selvfølgelig købe sig til påskepynt. Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få flotte påskeophæng fra Lyngby Porcelæn. De har lavet en serie, der hedder Rhombe, som skal forestille påskeæg med fine dekorative mønstre. Æggene er omkring 7,5 cm høje og kommer i fire sarte farver, der passer godt til påsken. Få blandt andet en Rhombe i gul, som minder lidt om farven på en kylling eller en i hvid, som er mere neutral. Designet er så stilrent at det sagtens kan bruges igen og igen som ophæng eller ligge som en del af en dekoration på bordet.