Facebook Pixel

Pastamaskine

Pastamaskine til at rulle din egen pasta

Med en pastamaskine kan du give dig i kast med din egen pasta. Når du har lavet din ege pastadej, kan maskinen hjælpe dig med at gøre dejen flad. Den kan også skære den flade pasta ud til fettuccine og spaghetti. Det er super nemt og yderst tilfredsstillende at have lavet det hele selv.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Forskellige pastaretter med en maskine

Brug pastamaskinen til at lave hovedingrediensen i alle italienske retter - pasta. Når du skal rulle dejen ud, er tykkelsen ofte bestemt af den ret pastaen skal bruges til. Skal du for eksempel lave lasagne, må pladerne gerne være tynde til medium. Men pladerne skal være tynde, hvis du skal forme ravioli. Med den tynde dej skal de nemlig ikke koge alt for længe før dej og fyld er tilberedt. Skal du i stedet lave fettuccine og spaghetti, må dejen gerne være en anelse tykkere så den ikke går i stykker når du kører den igennem bladene.

 

Hos Amager Isenkram har vi en pastamaskine fra Funktion. Den er lavet i rustfrit stål og kan derfor holde i mange år. Den skal monteres på bordet, så du kan bruge dine hænder til at dreje håndtaget og guide dejen igennem maskinen. Håndtaget kan hives ud og skal bruges på alle stationer af pastamaskinen.

 

Når pastaen skal koges, kan det være smart også at have en pastaske, et dørslag eller en sigte. På den måde kan du tømme gryden for vand uden at du har pasta i hele vasken. Du kan finde disse produkter under Køkkenredskaber.