Facebook Pixel

Pengekasse til opbevaring og transport af værdier

Med en pengekasse kan du blandt andet holde styr på og transportere dine værdier hvis du skulle opholde dig ude. Det kunne være at du har en stand på et loppemarked eller du laver foreningsarbejde og tager imod donationer. Der er mange situationer, hvorpå du kunne få brug for en pengekasse.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte og robuste pengekasser

Opbevar dine værdier inde i en pengekasse, når du skal holde styr på kontanter på et loppemarked, til en forsamling eller måske donationer til en indsamling. Det er virkelig praktisk for du kan låse kassen når du ikke bruger den.

Hos Amager Isenkram kan du få fingrene i enten en lille eller stor pengekasse. Den lille kasse måler 152 x 118 x 80 mm og er lavet i sort stål. Hvor den store i grå er 200 x 160 x 90 mm. De er robuste med hank på toppen, så du nemt kan bære kassen. Der medfølger to nøgler, så du nemt kan låse værdierne inde under transport.

Skal du opbevare mindre værdifulde ting, kan du også finde almindelige kasser og kurve under indretning. De findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Så du vil helt sikkert kunne finde noget, som passer ind i dit behov.