Facebook Pixel

Pengekasse

Pengekasse til opbevaring og transport af værdier

Med en pengekasse kan du blandt andet holde styr på og transportere dine værdier, hvis du skulle opholde dig ude. Det kunne være at du har en stand på et loppemarked eller du laver foreningsarbejde og tager imod donationer. Der er mange situationer, hvorpå du kunne få brug for en pengekasse.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smarte og robuste pengekasser

Opbevar dine værdier i en pengekasse, når du skal holde styr på kontanter på et loppemarked, til en forsamling eller måske donationer til en indsamling. Det er virkelig praktisk, for du kan nemlig låse kassen, når du ikke bruger den.

Hos Amager Isenkram kan du få fingrene i en praktisk pengekasse. Kassen måler 152 x 118 x 80 mm og er lavet i sort stål. Den er robust og har en hank på toppen, så du nemt kan bære kassen. Der medfølger to nøgler, så du nemt kan låse værdierne inde under transporten.

Skal du opbevare mindre værdifulde ting, kan du også finde almindelige kasser og kurve under indretning. De findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Så du vil helt sikkert kunne finde noget, som passer ind i dit behov.