Facebook Pixel

Malertilbehør

Pensler til de små og store maleprojekter

Når du skal male derhjemme, vil du sikkert få brug for pensler. Det kan være små projekter med at give møbler en ny omgang farve eller hjemmet skal have den helt store tur. Ligegyldigt hvor meget du skal male, så har vi penslerne til dit maleprojekt.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Pensler til gør det selv og hobbybrug

Måske har du ikke haft brug for at male i dit hjem endnu. Eller måske er de pensler som du har gemt, blevet hårde og ubrugelige. Du bør derfor købe dig nogle nye pensler for at sikre dig det bedste resultat. Hvis du for eksempel skal male vægge, får du et pænere og jævnere lag fordi hårene stadig er bløde og fleksible.

Et ekstra tip vi kan give med på vejen er at skylle penslen inden første brug. På den måde kan du fjerne eventuelle løse hår på penslen, så de ikke falder af undervejs, og du gør det nemmere for dig selv at rengøre den efter brug. Vandbaseret maling vil nemlig have det svært ved at sætte sig fast i basen når den er fugtig. Men husk at tørre hårene godt inden du drypper penslen i maling, ellers fortynder du det første lag af maling.

Udover at have pensler til store overflader, så har vi også et penselsæt til hobbybrug. Så hvis du er den kreative type, som godt kan lide at male på lærred eller andet, kan du hos os finde de rette pensler og maling til det. Sættet består af seks pensler i forskellige størrelser så du kan male de store som små motiver. Du vil også kunne finde akrylmaling i et bokssæt af 12 tuber i forskellige farver.

Hos Amager Isenkram kan du finde alt indenfor pensler, som du har brug for til både hobby- og renoveringsprojekter.