Facebook Pixel

Piskeris til at piske forskellige ingredienser sammen

Et piskeris hører sig hjemme i et køkken. Det kan være at du skal lave flydende fødevarer til fast form, som flødeskum eller marengs. Eller måske skal du blande ingredienser sammen, eksempelvis til en pandekagedej hvor våde og tørre ingredienser skal integreres. Du kan også bruge et piskeris når du laver en opbagt sovs. På den måde sørger du for at der ikke kommer klumper i sovsen. Et piskeris er derfor nødvendigt.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Brabantia - Piskeris Stål/Sort Udsolgt
  Brabantia - Piskeris Stål/Sort
  Vores Pris 59,95 kr Vejl. Pris 64,95 kr
  Udsolgt
 2. Brabantia - Piskeris Stål/sort lille Udsolgt
  Brabantia - Piskeris Stål/sort lille
  Vores Pris 59,95 kr Vejl. Pris 64,95 kr
  Udsolgt
 3. Conzept - Piskeris 26,5 cm Tilbud
  Conzept - Piskeris 26,5 cm
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 4. Tefal - Bienvenue piskeris Tilbud
  Tefal - Bienvenue piskeris
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 5. Piskeris i metal 3-pak
  Piskeris i metal 3-pak
  49,95 kr
 6. Conzept - Mini piskeris Tilbud
  Conzept - Mini piskeris
  Vores Pris 14,95 kr Vejl. Pris 19,95 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske piskeris i forskellige materialer

Med et piskeris kan du altid mikse ting til lækre retter. Den er super praktisk at kunne hive frem når kageblandingerne eller sovsen skal laves. Du kan vælge mellem mange forskellige slags piskeris, hvor især materialet varierer.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde dem i træ, nylon og stål. Det er lidt en smagssag hvilken udgave man vil have, men de gør alle hvad de skal i forhold til piskning. Dem af stål larmer lidt hvis du pisker i en stålskål, men ellers er der ikke meget at skulle tage højde for. Du kan for eksempel få et sæt af tre piskeris i forskellige størrelser. Det er meget rart at kunne variere størrelse efter hvor og hvor meget skal piskes. Du kunne også vælge dette piskeris fra Gastromax, som er lavet i hårdfør silikone.

 

Mangler du eksempelvis et decilitermål til at måle ingredienserne til en pandekagedej, kan du også finde det her i webshoppen. Vi har samlet de mest praktiske hjælpemidler til køkkenet under kategorien Køkkenredskaber. Så selv hvis du kun ledte efter et piskeris, håber vi at du bliver inspireret til meget mere.