Facebook Pixel

Skønne plaider til dig og din sofa

En plaid er et form for tæppe, som især kan sørge for at holde dig varm. Den behøver ikke at være lavet i noget bestemt materiale, bare den er stor nok til at kunne have over sig. Plaiden pynter desuden meget godt i din stue. Så vil du have fat i en skøn plaid, kan du herunder se det fine udvalg.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vamsede plaider der varmer

Når det begynder at blive lidt koldt udenfor, kan det være rart at kunne hoppe under en dejlig varm plaid. Udover varmen er det også hyggeligt at kunne svøbe sig ind i et vamset tæppe. Det giver bare lidt ekstra når man sidder der i sofaen og nyder en god film eller snakker med en god veninde.

Hos Amager Isenkram har vi et blandet udvalg af plaider til forskellige pengepunge. Du kan for eksempel få et dejlig blødt fleeceplaid til en meget fornuftig pris. Men vi har også store vamsede udgaver, der er lavet i en skøn blanding af akryl, polyester og uld. Plaiden måler 130 x 170 cm og har bløde frynser. Du kan få den i grå eller rosa.

Du kan fuldende sofahyggen med pyntepuder og lys, som du også kan finde her på webshoppen. Vi har en masse forskellige produkter indenfor boligtilbehør, som du kan bruge til at indrette dit hjem.