Facebook Pixel

Platteophæng

Platteophæng til dine skønne platter

Samler du på platter, kan du bruge disse smarte platteophæng når du vil have dem op at hænge derhjemme. De er smarte og er udformede til at kunne bære forskellige slags platter. Så har du nogle skønne platter, der endelig skal op at hænge, kan du hos Amager Isenkram finde forskellige typer af ophæng.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Alt til platteophæng

En platte skiller sig lidt ud fra almindelige tallerkner. De er nemlig dekorerede og bruges ikke nødvendigvis til at spise på. Du kan i stedet hænge dem op på væggen ved hjælp af platteophæng.

Hos Amager Isenkram kan du eksempelvis få platteholdere til runde platter i flere forskellige størrelser. De kommer til tallerkner, der er mellem 16-22 cm i diameter, 21-28 cm og 27-38 cm. Derudover kan du også få hvide oblater til at hænge platter op med. De fugtes og monteres derefter på bagsiden af platten. Når oblatet har tørret i 12 timer, kan du hænge platten op.

Find andet tilbehør til din bolig her på webshoppen. Vi har samlet en masse skønne genstande, som du blandt andet kan bruge til at pynte eller opbevare ting med. Det hele er til fornuftige priser, så gør et kup i dag.