Facebook Pixel

Portvinsglas

Flotte portvinsglas til søde retter

Brug portvinsglas når der skal serveres portvin eller dessertvin til de søde retter. Glassene kan nogle gange til forveksling ligne snapseglas. De har som regel lange stilke og er ikke helt så store som hvidvin- eller rødvinsglas. Se herunder, hvordan dine næste portvinsglas kan se ud.

Portvinsglas i forskellige afskygninger

Når du byder på portvin, kan det være en god idé at servere det i den rette type glas. Da portvin er meget sødere end eksempelvis rødvin, er det ikke helt så nødvendigt at få så meget ad gangen. Og derfor behøver glassene heller ikke at være så store.

 

Hos Amager Isenkram kan vi for eksempel tilbyde en pakke med seks farverige portvinsglas fra Dacore. De har forskellige former og farver, så der er noget interessant på bordet at kigge på. De er omkring 16 cm høje og nogle af glassene kan rumme 2,5 cm, mens andre kan indeholde 4 cl. Så de er gode til både snaps og portvin.

 

Hvis du synes at disse er for små, kan du tage et kig på vores hedvinsglas. De kan rumme lidt mere uden at være på størrelse med glas til hvid- og rødvin. Klik på Glas, og find kategorien hedvinsglas.