Facebook Pixel

Prop til køkkenvask

Virker proppen i køkkenvasken ikke længere når du skal bruge det? Frygt ej, vi har den flade og klassiske juvel prop hos Amager Isenkram. Proppen er beklædt med en gummipakning så den holder tæt. Du kan få proppen uden eller med tap, så den kan fastmonteres til vasken.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Propper til forskellige formål

En køkkenvask prop virker måske ligegyldigt i mange folks ører. Men bruger du, som mange andre, også vasken til opvask, så er en prop essentielt. Så er uheldet ude og du har mistet proppen til din køkkenvask, er den heldigvis nem at erstatte. Med en ny juvel prop kan du igen forhindre vandet i at sive ud af køkkenvasken. 

 

Hos Amager Isenkram fører vi propper med en omkreds på 6 cm og de passer derfor til de fleste køkkenvaske afløb. Propperne har også en kæde som gør det nemmere at hive proppen op igen når du skal tømme vasken for vand. Så selvom den ofte bliver overset, så er en prop en smart ting at have i køkkenet.


Derudover fører vi gummipropper til diverse babybadekar og baljer. Propperne er fremstillet i et fleksibelt materiale der gør at de passer i alle typer af modeller og mærker. Med en lille ekstra flap kan du nemt fjerne proppen når du er færdig med at bade din baby eller måske din hund. I pakken medfølger to gummipropper så du har en ekstra hvis den første skulle gå bort.