Facebook Pixel

Pynteting

Find pynteting til at gøre mere ud af indretningen

Leder du efter pynteting til dit hjem, kan du hos Amager Isenkram finde et stort udvalg af genstande som giver lidt ekstra til indretningen. Det drejer sig blandt andet om fade, skåle, figurer og meget mere. Du kan finde en blandet omgang herunder, men du kan også finde mere præcise genstande under kategorien indretning.

20 varer

pr. side
Faldende orden

20 varer

pr. side
Faldende orden

Søde pynteting til dit hjem

Vil du gøre dit hjem lidt hyggeligere, kan du finde søde pynteting her på siden. Det kan bestå af en masse forskellige ting, som du kan have fremme, der gør lidt ekstra ud af din generelle indretning. For eksempel, kan du få en elegant lille skål fra porcelænsmærket Lyngby. Skålen er lavet i mundblæst glas og kommer i et lille udvalg af farver. I den kan du vælge at have godter, så du har noget at tilbyde dine gæster når de kommer på besøg.

Udover skåle, kan figurer og fyrfadsstager også være en pynteting. Der findes også tilbehør til pynteting, som bruges i forbindelse med andre pyntegenstande. Det kan blandt andet være dekosten og fade til at have under andre dekorationsting.

Finder du ikke hvad du står og mangler på netop denne side, kan du tage et kig i de andre relevante produktgrupper på webshoppen. Vi har nemlig forsøgt at gøre det så let for dig som muligt at finde frem til de varer, ved at have en masse forskellige kategorier og produktgrupper under de relevante kategorier. Hvis det stadig driller, kan du altid kontakte vores kundeservice, og de vil hjælpe dig så godt de kan.