Facebook Pixel

Regnmålere

Fede regnmålere til at beregne nedbøren

Er du interesseret i at følge med i mængden af nedbør? Så kan en regnmåler fortælle dig hvor meget regn der er faldet på en time, en dag, en uge, en måned, indtil du nulstiller tælleren eller tømmer beholderen. Det er super nemt at aflæse mængden og det er op til dig hvad du vil bruge resultaterne til.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Manuel eller elektronisk måler

Når du vil have en regnmåler, kan du vælge mellem to generelle slags: en manuel eller elektronisk. Vi har begge versioner hos Amager Isenkram, så du skal bare bestemme dig for hvilken slags du vil have. Den gammeldags version kan du sætte i jorden udenfor et vindue og holde øje med målebægeret for at aflæse mængden. Det er manuelt arbejde og du skal selv have styr på hvor lang tid der er gået siden sidste udtømning. Du kan hos os finde en billig version og en designer version fra Eva Solo.

 

Den elektroniske måler giver dig tallene på displayet, som du har stående indenfor. Dem kan samtidig give dig oplysninger om temperaturen indendørs og udendørs. Det er et apparat der kan flere ting, og regnmåleren kan derfor bare være et ekstra funktion, der kan være lidt sjov at have. Mangler du andet til haven, kan du finde det her på webshoppen.