Facebook Pixel

Rengøring

Find alt til rengøring

Det er ikke alle der synes rengøring er særlig sjovt. Men når det nu skal gøres, kan det være fedt at have alle de ting du kan få brug for. Hos Amager Isenkram kan du finde alt til rengøring. Det er blandt andet til rengøring af gulve og vinduer, samt hjælpemidler til små opgaver som fnugfjerner og klemmer.

Varer 1-32 af 295

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 295

Side
pr. side
Faldende orden

Praktiske rengøringsartikler

Skal du igang med at gøre rent, kan de rette rengøringsartikler virkelig gøre meget for dig. Det er ligemeget om det er vinduerne, gulvet eller bare hele boligen, der skal have den helt store tur. Vi har alle hjælpemidlerne til dig. Det drejer sig blandt andet om støvsugere, gulvspande, mopper, rengøringsklude og meget andet.

 

Du vil også kunne finde en masse remedier til opbevaring af tøj eller strygning, som strygebræt og strygejern. Der er næsten ikke det, som du ikke vil kunne finde hos Amager Isenkram. Vi ved nemlig at mange af produkterne som du kan finde her kun kan bruges til enkelte eller få ting, så det er godt at have et så varieret sortiment som muligt. Klik på de enkelte produktgrupper for at se de tilhørende produkter. Vi har ofte de samme produkter fra forskellige mærker, så der er noget der passer perfekt til din pengepung.